Webs globals per veus locals

Ara tu tries la trama,
tot flueix, deixa’t portar

Amics de les arts

Tu tries quan i què vols escoltar, t’ho posem fàcil, deixa’t portar. Estem feliços, una ràdio petita pensa en gran. Ràdio Igualada ha trobat de la mà de lallimona la manera d’arribar a un públic més ampli, a través de diferents mitjans. lallimona ha trobat també la manera de créixer i perfeccionar-se amb un nou repte que no esperava.

radioi

Streaming, un blog per cada programa gestionat des de la mateixa web, una ràdio compartida que viatja amb tu a tot arreu… La ràdio que mou la ciutat i que ara remou internet.

Un repte: un espai per cada programa en una sola web amb gran usabilitat.

Valor afegit: hem arribat més lluny del que pensàvem.

 

Tú eliges cuando y qué quieres escuchar, te lo ponemos fácil, déjate llevar. Estamos felices, una radio pequeña que piensa en grande. Radio Igualada ha encontrado, con lallimona, la manera de llegar a un público más amplio, a través de medios distintos. lallimona ha encontrado también una nueva forma de crecer y perfeccionarse con un nuevo reto que no esperaba.

Streaming, un blog para cada programa gestionado desde la misma web, una radio compartida que viaja a todas partes… La radio que mueve la ciudad y que ahora remueve internet.

Un reto: un espacio para cada programa en una sola web con gran usabilidad.

Valor añadido: hemos llegado más lejos de lo que pensábamos.