Conduïm la comunicació d’experts al volant

Quizás porque mi niñez sigue jugando en tu playa…

Serrat

 poble secEl Mediterrani és casa nostra, la nostra identitat. El centre de formació Poble Sec és una institució a Igualada, s’identifica amb la seva gent, el seu tarannà. Estem parlant de generacions familiars que s’hi ha format, i milers de professionals que s’hi van especialitzant en cada novetat.

Un servei complet de comunicació durant 4 mesos: cartells, web, blog, xarxes socials… Un projecte que ens ha portat moltes emocions, que ens ha plantejat objectius nous a cada pas, i per què no dir-ho, més d’una sorpresa.

Sensacions: proximitat, coworking, dedicació i mimo.

Una ambició: cobrir la comunicació d’una empresa en tot el que fa i mitjançant totes les vies.

 

El Mediterráneo es nuestro hogar, nuestra identidad. El centro de formación Poble Sec es una institución en iIgualada, se identifica con su gente, su forma de ser. Estamos hablando de generaciones de familias que se han formado en él y miles de profesionales que se han especializado en cada actualización.

Un servicio completo de comunicación durante 4 meses: carteles, web, blog, redes sociales… Un proyecto que nos ha traído muchas emociones, que nos ha planteado objetivos nuevos en cada paso, y por qué no decirlo, más de una sorpresa.

Sensaciones: proximidad, coworking, dedicación y mimo.

Una ambición: cubrir la comunicación de una empresa en todo lo que hace y a través de todos los formatos.